Τραγικό τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Τραγικό τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός 27χρονος μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ
Τροχαίο στην Κρήτη Cretalive.gr

Νέο τροχαίο σημειώθηκε στην Κρήτη, με θύμα έναν 27χρονο άνδρα. Το δυστύχημα συνέβη όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Συνελήφθη ο 60χρονος τουρίστας που το οδηγούσε.

Ακόμη έναν νεκρό θρηνεί η Κρήτη, μετά το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/09) στον δρόμο από Πιτσίδια προς Μάταλα, στο νότιο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το τροχαίο συνέβη όταν μια μηχανή συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τουρίστες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τον οδηγό της μηχανής χωρίς τις αισθήσεις του και τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, οι οποίοι κατά τις πληροφορίες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το θύμα του τροχαίου είναι ένας 27χρονος άνδρας, επιχειρηματίας, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή. Ο άτυχος ιδιοκτήτης καφετέριας κηδεύεται σήμερα, Κυριακή (25/09), στις 4.30 το απόγευμα στον Ι.Ν του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά, όπου διατηρούσε την επιχείρησή του.

Σημειώνεται πως ο 60χρονος τουρίστας, οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη.

Τροχαίο στην Κρήτη Cretalive.gr

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια της σφοδρής σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΕΣΥΠΡΟΤΑ), Γιάννη Λιονάκη, πρόκειται για το 43ο θύμα της ασφάλτου στην Κρήτη από την αρχή του έτους. Ειδικότερα, 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στο Ηράκλειο, 14 στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο και 3 στο Λασίθι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα