Τραγωδία με τραμ στον Άλιμο: H μητέρα της 9χρονης περιγράφει πώς σώθηκε την τελευταία στιγμή

Τραμ έξω από την κεντρική είσοδο της "Ακτής του Ήλιου" στον Άλιμο
Τραμ έξω από την κεντρική είσοδο της "Ακτής του Ήλιου" στον Άλιμο EUROKINISSI

Ο 62χρονος παρασύρθηκε από το τραμ, αλλά πρόλαβε να σώσει την βαφτιστήρα του. Η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού, που σώθηκε από την ηρωική προσπάθεια του νονού της, μίλησε για το συμβάν.

Μπροστά στα μάτια της 9χρονης βαφτιστήρας του έχασε τη ζωή του ο 62χρονος που παρασύρθηκε από το τραμ το μεσημέρι της Τετάρτης στον Άλιμο. Η μητέρα του κοριτσιού, που σώθηκε από την ηρωική προσπάθεια του νονού της, μίλησε για το συμβάν:

"Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτό το τραγικό συμβάν. Μέρα νύχτα προσεύχομαι γιατί ο Πάρης ήταν Κύριος, ήταν άρχοντας σε όλα του. Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου και αυτός ο άνθρωπος τρόμαξε. Έκανε την κίνηση όμως να σωθεί το παιδί μου."

Ο άτυχος Πάρης αγαπούσε σαν παιδί του την Καρολίνα, την 9χρονη βαφτιστήρα του. Ακόμα και δευτερόλεπτα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στις γραμμές του τραμ, αυτή μόνο σκέφτηκε να σώσει και όχι τον εαυτό του.

"Η Καρολίνα μου είπε ότι το μόνο που αισθάνθηκα ήταν ένα σπρώξιμο και μετά έκανα ένα – δύο βήματα. Μετά λέει γυρνάω και βλέπω ότι ο Πάρης δεν πρόλαβε να πηδήξει και τον πάτησε το τρένο", δήλωσε η μητέρα της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έσπρωξε με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε.

Η νέα τραγωδία στις γραμμές του τραμ έφερε στην επιφάνεια τα σοβαρά κενά ασφαλείας που υπάρχουν στο δίκτυο αλλά και τις ευθύνες πολιτών.

Σύμφωνα με εκπροσώπους των εργαζομένων πολλοί είναι αυτοί που δεν προσέχουν και διασχίζουν τις γραμμές, απ΄ όπου βρουν κι όχι από τις διαβάσεις.

Πηγή: 

Star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τραγωδία στον Άλιμο: Τραμ παρέσυρε 61 χρονο - Σώθηκε τελευταία στιγμή η 9χρονη βαφτιστήρα του

SHARE: