Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: “Ήταν ατάραχη”, λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη μητέρα που έπεσε με το παιδί της στο κενό

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: “Ήταν ατάραχη”, λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη μητέρα που έπεσε με το παιδί της στο κενό
Αστυνομία Eurokinissi

Όπως αποκαλύπτει, ζήτησε από τη 40χρονη μητέρα να μπει μέσα καθώς ήταν ήδη από την έξω πλευρά του μπαλκονιού. Δεν πρόλαβε να κάνει κάτι για να τη σταματήσει.

Τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας στον Νέο Κόσμο αναζητεί η Αστυνομία. Την Τρίτη μια 40χρονη έριξε το τετράχρονο κοριτσάκι της από το μπαλκόνι του 5ου όροφο, στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό, με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο τη ζωή τους.

Ο Δημήτρης Μαλάκης, ένοικος της πολυκατοικίας και αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού, ότι η γυναίκα ήταν ήρεμη και ατάραχη όσο στεκόταν στο μπαλκόνι ενώ τόνισε πως το ζευγάρι είχε ταλαιπωρηθεί πολύ για να κάνει παιδί και δεν είχε δώσει ποτέ κανένα σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι» είπε και πρόσθεσε ότι την ώρα της τραγωδίας άκουσε φωνές, βγήκε στο μπαλκόνι και είδε μια γυναίκα στο απέναντι πεζοδρόμιο να κλείνει τα μάτια των παιδιών της και να φωνάζει “μην πηδήξεις”. Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος ζήτησε από τη 40χρονη να μπει μέσα καθώς ήταν ήδη από την έξω πλευρά του μπαλκονιού και ότι δεν πρόλαβε να κάνει κάτι για να τη σταματήσει.

Μίλησε για μία ήσυχη και ήρεμη οικογένεια, τα μέλη της οποίας χαρακτήρισε μάλιστα “πρόβατα”. Τόνισε ότι η γυναίκα δεν εργαζόταν και ότι το παιδί αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας όταν γεννήθηκε το οποίο ξεπεράστηκε.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version