Τραγωδία σε αγώνα dragster: Νεκρός 20χρονος αναβάτης, σε κρίσιμη κατάσταση ένας 21χρονος

Τραγωδία σε αγώνα dragster: Νεκρός 20χρονος αναβάτης, σε κρίσιμη κατάσταση ένας 21χρονος

Με αίμα βάφτηκαν αγώνες dragster στο Ελληνικό, με έναν 20χρονο αναβάτη μηχανής να χάνει τη ζωή του και έναν άλλον να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια από την τροχαία

Σε τραγωδία μετατράπηκε ο αγώνας dragster, που διεξήχθη το Σάββατο (08/02) στον χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου στο Ελληνικό, με έναν 20χρονο αναβάτη να χάνει τη ζωή του και έναν άλλον να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

Το κακό συνέβη το μεσημέρι κατά τα χρονομετρημένα περάσματα. Ο 20χρονος ενώ είχε τελειώσει τον αγώνα του, κατευθυνόταν με το μηχανάκι του προς την έξοδο από την πίστα. Τότε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού από την επόμενη σειρά αγωνιζόμενων που τερμάτιζαν εκείνη την στιγμή, πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα κυριολεκτικά από πάνω του.

Επακόλουθο ήταν να έρθει το μοιραίο για τον 20χρονο παρά τις προσπάθειες των γιατρών ενώ ο νεαρός οδηγός της μεγάλης κυβισμού μηχανής διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βούλας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγωδία σε αγώνα dragster: Νεκρός 20χρονος αναβάτης, σε κρίσιμη κατάσταση ένας 21χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο των αγώνων υπήρχε ασθενοφόρο, το οποίο πήρε τον έναν αναβάτη ενώ για το δεύτερο άτομο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο χρειάστηκε αρκετά λεπτά για να φτάσει στο σημείο.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση είχε το χαρακτήρα εκμάθησης-προπόνησης για τις μοτοσυκλέτες από τη ΦΙΜΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού), όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταιρίας. Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι δεν είχε εκδοθεί σχετική άδεια από την Τροχαία και αναζητούνται οι υπεύθυνοι ενώ εξετάζεται και αν οι διοργανωτές είχαν λάβει τα μέτρα ασφαλείας, που απαιτούνται.

(Πηγή φωτογραφίας: speednation.tv)

SHARE:

24Media Network