Αιματηρή έξοδος για 3 σμηνίτες από την βάση του Ακτίου στην Βόνιτσα-Μετωπική με φορτηγό!

Αιματηρή έξοδος για 3 σμηνίτες από την βάση του Ακτίου στην Βόνιτσα-Μετωπική με φορτηγό!

Οι τρεις νεαροί Σμηνίτες μόλις είχαν πάρει την έξοδό τους και κατευθύνονταν προς τα χωριά τους αφού όλοι τους ήταν από την Αιτωλοακαρνανία-Νεκρός ο οδηγός και ο συνοδηγός-Ελαφρά τραυματισμένος αλλά σε κατάσταση σοκ ο τρίτος επιβαίνων

Αιματηρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο 33ο χλμ. της Εθνικής Οδού Λευκάδας-Αμφιλοχίας στο ύψος της Βόνιτσας.

Τρεις Σμηνίτες ηλικίας 25 ετών, 19 ετών και 20 ετών μόλις είχαν λάβει την έξοδό τους και αποχωρούσαν από την αεροπορική βάση του Ακτίου όπου υπηρετούσαν για να πάνε στα χωριά τους, καθώς όλοι τους κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία.

Οδηγός ήταν ο 25χρονος που οδηγούσε Ι.Χ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πατέρα του και συνοδηγός ο 19χρονος, ενώ πίσω καθόταν ο 20χρονος.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενδεχομένως να είχε αναπτυχθεί ταχύτητα στο αυτοκίνητο, σε μία ανοιχτή στροφή, φαίνεται έχασε τον έλεγχο του οχήματος ο οδηγός, με αποτέλεσμα αυτό να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά-πλαγιομετωμικά με διερχόμενο φορτηγό, ο 61χρονος οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Από την σφοδρή σύγκρουση και τα δύο οχήματα εξετράπησαν την πορεία τους με αποτέλεσμα από τα συντρίμμια του Ι.Χ. να ανασυρθούν νεκροί ο 25χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνοδηγός του, ενώ ο 20 επιβάτης απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς και πυροσβέστες από τα πίσω καθίσματα, έχοντας υποστεί κάταγμα στο χέρι και ισχυρότατο σοκ, λόγους για τους οποίους νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια αυτής της τραγωδίας, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου-Βόνιτσας.

Φωτογραφίες: sinidisi

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα