Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Αγνοείται 45χρονος από ανατροπή σκάφους

Τραγωδία στην Ιεράπετρα: Αγνοείται 45χρονος από ανατροπή σκάφους
ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ EUROKINISSI

Στο πόδι οι λιμενικές αρχές στο λιμάνι της Ιεράπετρας. Τρεις επιβαίνοντες σε βάρκα που ανετράπη λόγω της κακοκαιρίας, περισυνέλεξαν άνδρες του Λιμενικού. Αγνοείται ο τέταρτος (Vid)

Επιχείρηση των σκαφών του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, προκείμενου να ανασύρουν τον 45χρονο που μέχρι πριν κάποια ώρα αγνοούνταν βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι στα ανοικτά της θάλασσας.

Οι διασωθέντες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου νοσηλεύονται.

Οι έρευνες για εντοπισμό του ενός αγνοουμένου επιβαίνοντα πραγματοποιήθηκαν από ελικόπτερο SUPER PUMA με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Το χρονικό της θαλάσσιας τραγωδίας

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο σκάφος που λόγω των δυνατών ανέμων αναποδογύρισε λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, ήταν 4 άτομα εκ των οποίων οι 3 διασώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ αγνοείται ο τέταρτος.

Η παρέα των τεσσάρων ατόμων ηλικίας, 46, 41, 35, και 53 χρόνων ήθελε να περάσει από το λιμάνι της Ιεράπετρας στο λιμάνι της νήσου Χρυσή.

Ο κακός καιρός όμως και τα θυελλώδη κύματα στάθηκαν σοβαρά εμπόδια με αποτέλεσμα το φουσκωτό να αναποδογυρίσει και την παρέα να πέφτει στη θάλασσα.

Μάλιστα, ο 35χρονος της παρέας βρήκε το κουράγιο να βγει στη στεριά, να εξοπλιστεί με σωσίβιο και στη συνέχεια να ριχτεί ξανά στα κύματα για να σώσει τους υπόλοιπους τρεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά διαδραματίστηκαν 30 μόλις μέτρα από την ακτή της παραλίας.

Πηγή Βίντεο: anatolhcom   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα