Τραγωδία στο Κορδελιό. Τρεις νεκροί. 70χρονος αυτοπυρπολήθηκε και πήρε μαζί του γυναίκα και το 2χρονο εγγόνι του

Τραγωδία στο Κορδελιό. Τρεις νεκροί. 70χρονος αυτοπυρπολήθηκε και πήρε μαζί του γυναίκα και το 2χρονο εγγόνι του

Από το σπίτι απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα δύο άτομα, ενώ ένα ακόμη άτομο -που είναι επίσης τραυματισμένο- κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα πριν φθάσει η Πυροσβεστική (vid)

Μια οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης .Τρεις άνθρωποι -ένας άνδρας, μία ηλικιωμένη και ένα παιδί- ανασύρθηκαν νεκροί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στην οδό Τραπεζούντος 5 στο Κορδελιό.

Πρόκειται για οικογένεια  και συγκεκριμένα τον παππού τη γιαγιά και το εγγονάκι της.

 Από το σπίτι απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένα δύο άτομα, ενώ ένα ακόμη άτομο -που είναι επίσης τραυματισμένο- κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα πριν φθάσει η Πυροσβεστική.

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύονται οι δύο τραυματίες από την πυρκαγιά που ξέσπασε, το πρωί, στον οδό Τραπεζούντος 5 στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης και έγινε αιτία για τον θάνατο τριών ακόμη ατόμων.

Ο ένας από τους τραυματίες, ένας 18χρονος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με αρκετά σοβαρά εγκαύματα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ο δεύτερος τραυματίας, ένα 10χρονο παιδί, έχει υποστεί λιγότερα εγκαύματα και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γεώργιο Χριστόπουλο.

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς έχει ολοκληρωθεί.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες από σκόπιμη ενέργεια και όχι κατά λάθος.

Ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες και τις πρώτες  πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Πυροσβεστική, εντός του σπιτιού ένα μπιτόνι βενζίνη και εικάζουν ότι ο 70χρονος νεκρός που αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί  σε ιδρύματα, αυτοπυρπολήθηκε και η φωτια πήρε έκταση σε όλα το διαμέρισμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα