Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Πέταξε από το μπαλκόνι το παιδί της και μετά έπεσε και εκείνη

Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Πέταξε από το μπαλκόνι το παιδί της και μετά έπεσε και εκείνη
Πτώση γυναίκας και του παιδιού της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο Νέο Κόσμο Eurokinissi

Γείτονες φώναζαν στην 45χρονη γυναίκα να μαζέψει μέσα το κοριτσάκι που ήδη το είχε βγάλει από το κάγκελο μέχρι που το άφησε και έπεσε στο κενό - Στη συνέχεια ακολούθησε και εκείνη - Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του μικρού κοριτσιού που μόλις είχε επιστρέψει από την εργασία του.

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν μία γυναίκα 45 ετών έριξε το παιδί της από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη 10, στον Νέο Κόσμο και στη συνέχεια έπεσε και εκείνη, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους με φρικτό τρόπο και οι δύο.

Στην γειτονιά δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Ασφάλειας για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του παιδιού εντοπίστηκε σε τραγική κατάσταση στο σημείο καθώς είχε μόλις επιστρέψει από την εργασία του και ήρθε αντιμέτωπος με αυτή την εικόνα. Έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να του ληφθεί κατάθεση, όπως και από αυτόπτες μάρτυρες που υπήρχαν στο σημείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτούς, η μητέρα κρατούσε το κοριτσάκι που έκλαιγε και καλούσε τον πατέρα του, έξω από το μπαλκόνι και παρά τις εκκλήσεις των γειτόνων, το άφησε και έπεσε στο κενό.

Στη συνέχεια, επίσης παρά τις εκκλήσεις των γειτόνων, ανέβηκε στο μπαλκόνι και εκείνη και έπεσε. Η μητέρα και το κοριτσάκι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μάταια όμως, αφού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Από την Ασφάλεια παραμένει σε εξέλιξη η προανάκριση και εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα η γυναίκα να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version