Τρελή καταδίωξη στη Λαμία: 10.000 ευρώ θα του κοστίσει το "κυνηγητό" με τους αστυνομικούς

Τρελή καταδίωξη στη Λαμία: 10.000 ευρώ θα του κοστίσει το "κυνηγητό" με τους αστυνομικούς

Συνολικά 29 παραβιάσεις του ΚΟΚ βαραίνουν τον 19χρονο με τον "μπόμπο" που αναστάτωσε χθες το κέντρο της Λαμίας και έγινε "πονοκέφαλος" για τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν

Σχεδόν όλος ο ΚΟΚ βαραίνει τον 19χρονο με τον “μπόμπο”, που στις 8:30 σήμερα το πρωί παραδόθηκε στις αρχές συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Η "τρελή βόλτα" που επιχείρησε ο νεαρός Λαμιώτης με το μηχανάκι τύπου «μπόμπος» θα του στοιχίσει σχεδόν 10.000 ευρώ, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο - και στη συνέχεια τη σύλληψη - από τους αστυνομικούς, συγκέντρωσε 29 παραβάσεις.

Ο 19χρονος με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, περνούσε "αέρας" από STOP και φανάρια. Ο ίδιος από καθαρή τύχη δεν έπαθε σοβαρό ατύχημα, ενώ κινδύνεψαν και πεζοί, που παραλίγο να παρασυρθούν από το μηχανάκι ,που έτρεχε μέσα ακόμα και σε πεζόδρομους. Η κινηματογραφική καταδίωξη έφτασε μέχρι το Παγκράτι, όπου ο νεαρός οδηγούσε μέσα στις γραμμές του τραίνου.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνονται οι κατηγορίες της απείθειας, εξύβρισης, διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, ενώ επιπλέον στερούνταν και άδεια οδήγησης για το δίκυκλο.

Εντός της ημέρας αναμένεται επίσης να διαβεί το κατώφλι του γραφείου του Εισαγγελέα Λαμίας.

Πηγή: 

Lamiareport

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τρελή καταδίωξη στο κέντρο της Λαμίας

Τρελή καταδίωξη στη Λαμία: Τους λυπήθηκε και παραδόθηκε μια μέρα μετά

ADVERTISING

SHARE: