Τρίκαλα: Συμβατά με πτώση εξ ύψους τα τραύματα της 16χρονης

Τρίκαλα: Συμβατά με πτώση εξ ύψους τα τραύματα της 16χρονης

Στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας φαίνεται να καταλήγει η έως τώρα έρευνα της Αστυνομίας και τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή, που δικαιολογούν τα τραύματα της 16χρονης με πτώση εξ ύψους

Συμβατά με πτώση εξ ύψους καταλήγει ο ιατροδικαστής πως είναι τα τραύματα της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στον προαύλιο χώρο του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα.

Το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νωρίς το πρωί νεκρό στο σημείο από υπαλλήλους στην καθαριότητα του Δήμου που κάλεσαν τις Αρχές. Ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο αστυνομικών της τοπικής Ασφάλειας,  κλιμάκιο της σήμανσης και ιατροδικαστής. Το ανήλικο κορίτσι έφερε αρκετούς μώλωπες και εκχυμώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Τόσο από τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή που δεν καταλήγει στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όσο και από την έως τώρα έρευνα της Αστυνομίας, φαίνεται οι Αρχές να καταλήγουν στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, ωστόσο αναμένεται και η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της ανήλικης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Αυτοκτονίες
SHARE:

24Media Network