Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας : Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε βανάκι σήμανσης

Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας : Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε βανάκι σήμανσης
Φωτό Αρχείου sooc

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Ωρωπού. Ο 47χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε στο βαν, που βρισκόταν εκεί με αναμμένη φωτοσήμανση εξαιτίας εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Την ζωή του έχασε ένας 47χρονος άντρας όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κυριολεκτικά καρφώθηκε πάνω σε βανάκι σήμανσης της «Νέας Οδού», στο 38ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία και στο ύψος της εξόδου για Ωρωπό, όπου εκτελούνται έργα.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί. Εκείνη την στιγμή, στο σημείο βρισκόταν για την ασφάλεια και την έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών, ένα βανάκι σήμανσης της «Νέας Οδού» που διαχειρίζεται την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, καθώς μπροστά του πραγματοποιούσε εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος, μηχανοκίνητο όχημα-σάρωθρο.

Ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου ενδεχομένως δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως τα έργα και κυριολεκτικά καρφώθηκε πάνω στο βανάκι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 47χρονος άντρας και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός της «Νέας Οδού».

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του 47χρονου, από την άμορφη μάζα των σιδερικών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Έρευνα για το περιστατικό και προανάκριση, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, διενεργεί το Β΄Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα