Τροχαίο δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια γυναίκα

Τροχαίο δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια γυναίκα

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της το απόγευμα μετά από θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης, όταν ΙΧ έχασε τον έλεγχο μετά από σύγκρουση με λεωφορείο

Μητέρα και κόρη είναι τελικά οι δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν νωρίτερα το απόγευμα από ΙΧ αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα η δεύτερη και να υποστεί σοβαρά τραύματα η πρώτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο γυναίκες ήταν πεζές και στέκονταν σε διαχωριστική νησίδα στο ύψος της ΧΑΝΘ (Μαν. Ανδρόνικου-Αγγελάκη-Λεωφόρος Στρατού), περιμένοντας -απ' ό,τι φαίνεται- να περάσουν το οδόστρωμα, όταν έπεσε πάνω τους ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ξέφυγε από την πορεία του, ύστερα από σύγκρουση που προηγήθηκε με λεωφορείο.

Τροχαίο δυστύχημα στην Θεσσαλονίκη με θύμα μια γυναίκα

Κατά τη νεότερη ενημέρωση της Αστυνομίας, επρόκειτο για λεωφορείο του ΚΤΕΛ κι όχι του ΟΑΣΘ, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού συμβάντος ήταν τρίτη γυναίκα, αδελφή και κόρη των θυμάτων, που στεκόταν στο ίδιο σημείο, αλλά δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης. Σε νοσοκομείο διακομίστηκε και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη και η μητέρα της.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων που συγκρούστηκαν. Πρόκειται για έναν 28χρονο (ΙΧ) κι έναν 52χρονο (λεωφορείο), οι οποίοι εξετάζονται από την Τροχαία που διενεργεί την προανάκριση.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: