Σύγκρουση Ι.Χ με σχολικό λεωφορείο – Ένας 10χρονος νεκρός και τραυματίες μαθητές

Σύγκρουση Ι.Χ με σχολικό λεωφορείο – Ένας 10χρονος νεκρός και τραυματίες μαθητές
ΑΘΗΝΑ-Θάνατος 10χρονου σε τροχαίο με ΙΧ και σχολικό στη Νέα Κηφισιά.(EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με Ι.Χ. στο ρέμα Χελιδονούς στην Κηφισιά. Νεκρό ανήλικο παιδί που επέβαινε στο Ι.Χ.. Τραυματίες 3 μαθητές και η συνοδός του λεωφορείου. Επί τόπου η Τροχαία και κλιμάκιο της πυροσβεστικής (Pics+Vid)

Πλαγιομετωπική σύγκρουση Ι.Χ. με σχολικό λεωφορείο των εκπαιδευηρίων “Αναγέννηση” σημειώθηκε στις 8.10 το πρωί στο ρέμα της Χελιδονούς στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.

Συνολικά τραυματίστηκαν 3 παιδιά του σχολικού λεωφορείου, η συνοδός του σχολικού και η οδηγός του Ι.Χ. με το οποίο συγκρούστηκε το σχολικό λεωφορείο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα το δεκάχρονο παιδί που επέβαινε στο Ι.Χ. μαζί με τη μητέρα του. Το άτυχο αγόρι εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο “Παίδων”.

Στο σχολικό επέβαιναν συνολικά 19 παιδιά, ο οδηγός και η συνοδός τους.

Κανένα από τα τραυματισμένα παιδιά του σχολικού δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς φέρουν στο σώμα τους μόνο αμυχές. Οι τραυματίες μαθητές μάλιστα, δεν θέλησαν καν να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, ενώ το ΕΚΑΒ βρίσκεται στο σχολείο για προληπτικές εξετάσεις.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι η οδηγός του Ι.Χ. και η συνοδός του λεωφορείου. Και οι δύο μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας που ερευνούν τα αίτια του ατυχήματος, καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οδηγός του Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το σχολικό.

Το αγοράκι καθόταν στο πίσω κάθισμα και από τη σφοδρότατη σύγκρουση χτύπησε στο κεφάλι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα