Τροχαίο στη Βουλή: Λαμπαδηδρομία στην μνήμη του Ιάσωνα

Τροχαίο στη Βουλή: Λαμπαδηδρομία στην μνήμη του Ιάσωνα
Τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή Eurokinissi

Λαμπαδηδρομία στη μνήμη του 23χρονου Ιάσωνα διοργάνωσε η αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων. "Πάνω από 10.000 νεφροπαθείς περιμένουν μόσχευμα. Είμαστε στην τελευταία θέση της Ευρώπης".

Λαμπαδηδρομία στη μνήμη του 23χρονου Ιάσωνα διοργάνωσε η αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων.

Στο MEGA μίλησε η προπονήτρια στίβου, κ. Μαρία Πολύζου, η οποία στάθηκε στην σπουδαία πρωτοβολία των γονιών του Ιάσωνα που όπως είπε «είχαν το θάρρος και την ψυχική δύναμη να δωρίσουν τα όργανά του» αλλά και στην προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Νεφροπαθών και Μεταμοσκευμένων.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο που έλαβε χώρα στην Βασιλίσσης Σοφίας πριν πέντε μήνες κόστισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα, όταν όχημα της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη, στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί, επιχείρησε παρανόμως να εισέλθει στην Βουλή.

«Θα πρέπει να προσφέρουμε όπως μπορούμε, ό,τι μπορούμε. Ενημερώθηκα ότι πάνω από 10.000 νεφροπαθείς περιμένουν μόσχευμα. Είμαστε στην τελευταία θέση της Ευρώπης όσον αφορά στη δωρεά οργάνων. Εγώ προσωπικά, έχοντας περάσει καρκίνο, ξέρω τι σημαίνει νοσοκομεία, ξέρω τι είναι να παλεύεις για τη ζωή σου, θα γίνω δωρητής», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα