Τροχαίο στο Κιλκίς: Σε κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη - Στη ΜΕΘ το πρόωρα γεννημένο νεογνό

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Νοσοκομείο Παπαγεωργίου MOTIONTEAM

Το εννιάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη νοσηλεύεται από εχθές η 30χρονη γυναίκα, που μαζί με την 9χρονη κόρη της τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς - Κιλκίς και ανετράπη.

Αρχικά μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το κοριτσάκι με κατάγματα στο χέρι και στο πρόσωπο και η μητέρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα.

Η γυναίκα, που ήταν έγκυος, υποβλήθηκε σε επεμβάσεις και το παιδί που κυοφορούσε γεννήθηκε πρόωρα και βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Το 9χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε από το "Παπαγεωργίου" στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του "Ιπποκρατείου", όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Αρχικά-στο νοσοκομείο του Κιλκίς- είχε υποβληθεί σε εξωτερική οστεοσύνθεση. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το κοριτσάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων σε σοβαρή κατάσταση και παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας του, ενώ έχει κληθεί και γναθοχειρουργός προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα που έχει στο κεφάλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Τροχαία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοβαρό τροχαίο στο Κιλκίς: Μάχη για 30χρονη έγκυο και την 8χρονη κόρη της

ADVERTISING

SHARE: