Ακυρώνονται οι πτήσεις της Aegean από και προς Βρυξέλλες

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ OLYMPIC AIR ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (EUROKΙNISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ OLYMPIC AIR ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (EUROKΙNISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Δεν θα προσγειωθεί στις Βρυξέλλες, η πτήση 620 της Aegean για λόγους ασφαλείας. Επιλέχθηκε το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ

Η πτήση 620 της Aegean με αναχώρηση 08:40, από Αθήνα για Βρυξέλλες, δεν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το οποίο και παραμένει κλειστό μετά το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα. Το αεροσκάφος άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Ντίσελντορφ.

Εν τω μεταξύ, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση της Αegean, σήμερα, από και προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «οι πτήσεις Α3621, Α3622, Α3623 προς/από Βρυξέλλες δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 22 Μαρτίου, καθότι το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό. Οι αλλαγές εισιτηρίων είναι δυνατές χωρίς χρέωση και οι ακυρώσεις πραγματοποιούνται με πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς/από τις Βρυξέλλες μέχρι και 31 Μαρτίου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, Βρυξέλλες
SHARE: