Τσίπρας για τον θάνατο του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη: “Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους”

Τσίπρας για τον θάνατο του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη: “Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους”
Αλέξης Τσίπρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τη "βαθιά του θλίψη" για τον "άδικο χαμό" του σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Twitter.

“Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον άδικο χαμό και του κυβερνήτη του μοιραίου F-4 της πολεμικής μας αεροπορίας, Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που έφυγε στην ώρα του καθήκοντος. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους”, έγραψε συγκεκριμένα.

Σημειώνεται ότι ο θάνατος του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/2), από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ύστερα από τρεις ημέρες αδιάκοπων ερευνών στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας, όπου κατέπεσε το αεροσκάφος, το πρωί της Δευτέρας (30/1).

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ:

“Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Σμήναρχος (Ι) Σωτήριος Μαγκώτσιος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα