Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: “Με τραυμάτισε, ένιωσα απαίσια όταν τον αντίκρυσα”

Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: “Με τραυμάτισε, ένιωσα απαίσια όταν τον αντίκρυσα”
Η Τζεφ Μοντάνα glomex - alpha tv

Η Τζεφ Μοντάνα μίλησε για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, για την ταυτότητα φύλου της, αλλά και για την κακοποιητική συμπεριφορά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/04) η Τζεφ Μοντάνα. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της, για την ταυτότητα φύλου της, αλλά και για την κακοποίηση που έχει υποστεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και στους δύο γάμους που έχει κάνει, ο ένας μάλιστα όταν ήταν 19 ετών με την τραγουδίστρια Ίλια Ντάρλινγκ.

“Πριν έξι χρόνια ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι είμαι γυναίκα. Πάντα αυτή ήμουν, δεν άλλαξε κάτι. Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει, ενώ η μητέρα μου το πήρε καλά. Μιλάμε, πιο cool. Από το 2016 δεν έχω ξαναμιλήσει με τον μπαμπά μου, δεν με έχει πάρει τηλέφωνο. Δεν είναι ότι δεν με αγαπάει ή δεν με αποδέχεται, το πρόβλημα είναι στον σεβασμό. Αγαπάω και σέβομαι όποιον με αγαπάει και με σέβεται. Πάντα γνώριζα την διαφορετικότητα μου, πάντα ήξερα ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους. Είναι δύσκολο να επιβιώσεις σε μια κοινωνία που δεν σε βλέπει…”, είπε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα.

Ενώ για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί από τον Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια υποστήριξε: “Ένιωσα απαίσια όταν αντίκρισα τον Δημήτρη Λιγνάδη στο δικαστήριο. Ήταν ντροπή όλα αυτά που έκανε. Δεν ήθελα να τον κοιτάω. Με τραυμάτισε. Όχι μόνο ο Λιγνάδης, είχα συνηθίσει σε επιθετικές συμπεριφορές. Δεν είχα την γνώση στην μικρή ηλικία όταν τον γνώρισα. Έχει πολύ πόνο αυτή η ιστορία”.

Τέλος, η Τζεφ Μοντάνα μίλησε για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας: “Παντρεύτηκα στα 19 μου την Ίλια Ντάρλινγκ. Παντρεύτηκα και δεύτερη φορά με τρανς γυναίκα. Θέλω να είναι καλά η Ίλια, έχει και ένα παιδάκι, είναι εδώ στην Ελλάδα. Γνώριζε για την φύση μου από την αρχή, φορούσαμε τα ίδια ρούχα. Η Ίλια ήταν αποδεκτή από την οικογένεια μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα