Καμέα Αρωγή- Βαμβακάρειο Ίδρυμα: Το συγκινητικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Καμέα Αρωγή- Βαμβακάρειο Ίδρυμα: Το συγκινητικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Facebook / @Καμέα Αρωγή Βαμβακάρειο Ίδρυμα

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το "Καμέα Αρωγή- Βαμβακάρειο Ίδρυμα" έφτιαξε ένα συγκινητικό σποτ με μήνυμα "Όλοι μαζί ας δημιουργήσουμε μια κοινωνία ισότητας".

Η σημερινή μέρα, 3η Δεκεμβρίου, θεσπίστηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1992 ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Στη φετινή επέτειο συμμετέχει και το “Καμέα Αρωγή- Βαμβακάρειο Ίδρυμα” με ένα διαφορετικό τρόπο, συνυπολογίζοντας τις πρωτοφανείς υγειονομικές συνθήκες.

Με μότο “Όλοι μαζί ας δημιουργήσουμε μια κοινωνία ισότητας”, το Ίδρυμα έφτιαξε ένα συγκινητικό σποτ στο οποίο συμμετέχουν οι ένοικοι, το προσωπικό και η πρόεδρός του, εστιάζοντας στη σπουδαιότητα δημιουργίας μιας κοινωνίας ισότητας και προάσπισης των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία.

Στην ανάρτηση του βίντεο στο Facebook, το Ίδρυμα γράφει χαρακτηριστικά:

“Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, οι ένοικοι, το προσωπικό και η Πρόεδρος του Καμέα Αρωγή Βαμβακάρειο Ίδρυμα κατασκεύασαν ένα σποτ με πολύ αγάπη, μεράκι και υπομονή!

Με αυτό το τρόπο θέλαμε να τονίσουμε την σημαντικότητα δημιουργίας μιας κοινωνίας ισότητας για όλους!

“Γιατί όλοι μπορούμε να αγαπάμε, να εργαζόμαστε, να φροντίζουμε τον εαυτό μας με τον τρόπο που επιθυμούμε, να συμμετέχουμε στα κοινωνικά δρώμενα.”

ΥΓ: Το σποτ αυτό ήταν μια ακόμη αφορμή να έρθουμε όλοι μας πιο κοντά. Γελάσαμε μαζί, δακρύσαμε μαζί! Το πιο σπουδαίο.. μοιραστήκαμε τα ίδια συναισθήματα”.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα