Βαρύς ο πέλεκυς της Τροχαίας για τις "κόντρες" στον Λυκαβηττό

Περιπολικό
Περιπολικό EUROKINISSI

Εξόρμηση της Τροχαίας για αυτοσχέδιους αγώνες στην Πλατεία Λυκαβηττού με πλήθος βεβαιώσεων παραβάσεων

Στο πλαίσιο ελέγχων για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας σε δημόσιες οδούς και χώρους, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., πραγματοποιήθηκε, κατά τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής και ξημερώματα Σαββάτου, εξόρμηση στην Πλατεία Λυκαβηττού, κατά τη διάρκεια της οποίας βεβαιώθηκε πλήθος παραβάσεων.

Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 24 για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα, 16 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 41 για φιμέ τζάμια και δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, έξι για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη, τρεις για οδήγηση προς επίδειξη ικανότητας και μία για στέρηση ισχύοντος Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).

Επιπλέον, υποβλήθηκαν 22 μηνύσεις και 10 Εκθέσεις Αρχής, ενώ αφαιρέθηκαν 15 άδειες ικανότητας οδήγησης, 18 άδειες κυκλοφορίας και 29 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας. Τέλος, ακινητοποιήθηκαν 22 οχήματα και ένα μεταφέρθηκε με γερανό. Η Τροχαία προειδοποιεί, πως αυτοί οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Τροχαία
SHARE:

24Media Network