Βίντεο: Μαθητής ΕΠΑΛ “τραμπουκίζει” καθηγήτρια – Η ανάρτηση της Κεραμέως

Βίντεο: Μαθητής ΕΠΑΛ “τραμπουκίζει” καθηγήτρια – Η ανάρτηση της Κεραμέως

Ο μαθητής με αφορμή μια απουσία, απειλεί με βίαιο τρόπο την καθηγήτρια, η οποία παρά το απαράδεκτο ύφος του, τον παρακολουθεί ψύχραιμη.

Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και στο οποίο καταγράφεται ένας μαθητής του ΕΠΑΛ να «τραμπουκίζει» με αχαρακτήριστες εκφράσεις την καθηγήτριά του, για να του σβήσει μία απουσία.

Ο μαθητής με βίαιο τρόπο, απειλεί την καθηγήτρια, ενώ ένας άλλος μαθητής κάνει χειρονομίες ακριβώς πίσω της. Η καθηγήτρια, παρά το απαράδεκτο ύφος του μαθητή, τον παρακολουθεί ψύχραιμη μέχρι την αποχώρησή του από την αίθουσα.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι σε σχολείο της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρο Κόπτση, τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ο μαθητής τιμωρήθηκε με αποβολή.

Κεραμέως: Περιστατικά βίας δεν έχουν θέση στα σχολεία

Το περιστατικό προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει:

«Περιστατικά βίας κάθε μορφής δεν έχουν θέση στα σχολεία μας. Το βίντεο που αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και φέρεται να καταγράφει αδιανόητη συμπεριφορά μαθητή προς καθηγήτρια σχολείου για διαγραφή απουσίας διερευνάται ήδη αρμοδίως ώστε να ληφθούν τα ενδεδειγμένα μέτρα εφόσον επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του. Τέτοια περιστατικά δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι) η εικόνα του σχολείου. Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας για το σχολείο που τους αξίζει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version