Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη καταστήματος ρούχων στο Ωραιόκαστρο

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη καταστήματος ρούχων στο Ωραιόκαστρο

Διαρρήκτες έσπασαν την πόρτα του καταστήματος, εισέβαλαν μέσα και το άδειασαν. Η αξία των πραγμάτων που άρπαξαν από το κατάστημα εκτιμάται περίπου στα 10.000 ευρώ.

Καρέ-καρέ οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τη στιγμή που οι διαρρήκτες εισβάλλουν στο κατάστημα ρούχων από την κεντρική είσοδο, το τζάμι της οποίας έχουν σπάσει με λοστό δευτερόλεπτα πριν.

Η διάρρηξη έγινε στις 03.45 της Δευτέρας σε εμπορικό κατάστημα επί της οδού Δημοκρατίας 30, στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αδειάζουν τα σταντ με τα ρούχα, αρπάζουν παπούτσια και ό,τι άλλο βρουν μπροστά τους.

Φτάνουν μπροστά στο ταμείο, το ανοίγουν και παίρνουν περίπου 270 ευρώ, αφού πρώτα έχουν ελέγξει και τα διπλανά συρτάρια. Στην συνέχεια απομακρύνονται όπως ακριβώς μπήκαν και εξαφανίζονται με ένα κόκκινο ΙΧ.

«Φανταστείτε ότι όλα αυτά έγιναν μέσα σε περίπου ενάμιση λεπτό», θα πει στο Polites Oraiokastrou η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και θα συνεχίσει: «Παρότι ο συναγερμός χτυπούσε, εκείνοι εισέβαλαν στο μαγαζί και άρχισαν να παίρνουν τα πάντα.

Ο λόγος που δεν τα σήκωσαν όλα, είναι διότι, μένουμε ακριβώς από πάνω και άκουσαν τον θόρυβο από τα παντζούρια που σηκώσαμε για να δούμε τι συμβαίνει. Τότε τους είδαμε να το βάζουν στα πόδια».

Η ιδιοκτήτρια δήλωσε ότι μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνεται ότι συμμετείχε και ένας ανήλικος. Η αξία των πραγμάτων που άρπαξαν από το κατάστημα εκτιμάται περίπου στα 10.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα