Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών στο Εφετείο

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών στο Εφετείο

Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου την ώρα που έκανε δηλώσεις, έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Πανικός επικράτησε νωρίτερα έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου διεξήχθη η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Όλα ξεκίνησαν μετά την αναβολή της δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Έξω από το μέγαρο του Εφετείου συγγενής της οικογένειας του θύματος, ξάδελφος της οικογένειας, έκανε δηλώσεις στην κάμερα λέγοντας ότι δεν μπορούν να βρουν το πτώμα. “Αισθάνομαι ότι θα γεράσουμε και δεν θα τον βρούμε (σ.σ. τον Μάριο Παπαγεωργίου) γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια” είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα.

Aμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς που έπεσαν πάνω του για να τον αφοπλίσουν.

Ήταν ένας από τους πολλούς ανθρώπους της οικογένειας που βρέθηκαν, όπως κάθε φορά, έξω από το δικαστικό μέγαρο διαμαρτυρόμενοι με πανό που έγραφαν “Δολοφόνοι που έχετε πετάξει το Μάριο” και φωτογραφίες του παιδιού.

Νωρίτερα, η μητέρα του θύματος είχε προχωρήσει σε μία έκκληση για να βρεθεί ο γιος της. “Παρακαλώ όποιον ξέρει να μας πει που βρίσκεται το πτώμα του παιδιού μου, τίποτα άλλο”, είπε στις δηλώσεις της.

Σε επαφή με την αστυνομία βρίσκεται ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Αντώνης Λιόγας, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο συγγενής που πυροβόλησε έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε καταφέρει να εισέλθει στο κτίριο οπλοφορώντας.

Κατά πληροφορίες, αναμένει τις καταθέσεις που θα ληφθούν, τόσο από το δράστη όσο και από άλλα πρόσωπα για να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας βρισκόταν μέσα στο κτίριο. Στο ενδεχόμενο που αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εξακριβωθεί πως ο δράστης κατόρθωσε να μπει μέσα στα δικαστήρια με ένα όπλο, όταν μάλιστα η κατασκευή της κεντρικής εισόδου του Εφετείο ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες με την τοποθέτηση επιπλέον μηχανημάτων.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

πηγή βίντεο: antenna

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα