Βοιωτία: Καλύτερη η εικόνα στην πυρκαγιά που απείλησε στρατόπεδο με καύσιμα

Βοιωτία: Καλύτερη η εικόνα στην πυρκαγιά που απείλησε στρατόπεδο με καύσιμα
Όχημα της Πυροσβεστικής Eurokinissi

Χάρη στην πολύ μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η εικόνα που εμφανίζει το πύρινο μέτωπο είναι πολύ καλύτερα και σχεδόν οριοθετήθηκε, ενώ αποσοβήθηκε ο κίνδυνος για την αποθήκη καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορία, με τις φλόγες να φτάνουν κυριολεκτικά έξω από το στρατόπεδο

Σε εξέλιξη παραμένει αλλά εμφανίζοντας πολύ καλύτερη εικόνα η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Άρμα Βοιωτίας, χάρη στην μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η πυρκαγιά δεν απείλησε κατοικημένη περιοχή, έφτασε κυριολεκτικά όμως έξω από αποθήκη καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπαγόταν.

Άμεσα  κινητοποιήθηκαν 40 άντρες της Πυροσβεστικής με 16 οχήματα και 20 άτομα  πεζοπόρο τμήμα, ενώ συνεχείς ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν συνολικά 7 εναέρια μέσα, αποτελούμενα από δύο καναντέρ, 4 PZL, ένα ελικόπτερο.

Το πύρινο μέτωπο εμφανίζει πολύ καλύτερη εικόνα και σχεδόν οριοθετήθηκε, ενώ αποσοβήθηκε ο κίνδυνος για την αποθήκη καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα