Βόλος: Επίθεση εξωσχολικών σε τρία σχολεία – Αναφορές για ελαφρύ τραυματισμό εκπαιδευτικού

Βόλος: Επίθεση εξωσχολικών σε τρία σχολεία – Αναφορές για ελαφρύ τραυματισμό εκπαιδευτικού
Tο 7ο ΓΕΛ Βόλου taxydromos.g

Φθορές σε τρία σχολικά συγκροτήματα του Βόλου προκάλεσε ομάδα αγνώστων στον Βόλο. "Ήταν 20 άτομα με μηχανάκια".

Υλικές ζημιές προκάλεσαν κουκουλοφόροι σε τρία σχολικά συγκροτήματα στον Βόλο, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και μία εκπαιδευτικός από θραύσμα τζαμιού το μεσημέρι της Δευτέρας, ώρες που τα σχολεία ήταν σε λειτουργία, όπως κατήγγειλε
ο προϊστάμενος Β’θμιας Εκπαίδευσης, Σωκράτης Σαβελίδης.

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ανέφερε ότι τα περιστατικά αυτά ξεκίνησαν από 20 άτομα με μηχανάκια που κάποιοι ήταν εξωσχολικοί αλλά και μαθητές, καθώς κάποιοι από αυτούς αναγνωρίστηκαν από εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Πρώτος στόχος ήταν το 7ο ΓΕΛ Βόλου που συναυλίζεται με το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου. Η ομάδα προκάλεσε ζημιές στην αυλή των δύο σχολείων. Τα παιδιά του 7ου ΓΕΛ ήταν εκδρομή όπως και του 3ου ΕΠΑΛ. Προσπάθησαν να σπάσουν τα τζάμια του ισογείου στο 3ο ΕΠΑΛ αλλά δεν κατάφεραν πολλά πράγματα καθώς τα παράθυρα έχουν σιδερένια κιγκλιδώματα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέσω της οδού Γ. Δήμου προ το 5ο ΓΕΛ Βόλου στη συμβολή των οδών Γ. Δήμου και Κύπρου όπου προκάλεσαν αρκετές ζημιές και ένα θραύσμα τζαμιού τραυμάτισε μία εκπαιδευτικό

Οι καθηγητές απομάκρυναν τους μαθητές από τις αίθουσες. Ο κ. Σαβελίδης ανέφερε ότι κάποιοι από τους κουκουλοφόρους αναγνωρίστηκαν από μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα