Βόλος: Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος που αγνοείτο από τις 21 Ιουλίου

Βόλος: Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος που αγνοείτο από τις 21 Ιουλίου
Shutterstock

Άνδρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων εντόπισαν τη σορό του Ανδρέα Μποτονάκη, στο λόφο της Γορίτσας στο Βόλο. Ο 31χρονος αγνοείτο από τις 21/7.

Νεκρός εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης 29/7, ο 31χροος, ο οποίος αγνοείτο για μια εβδομάδα. Τον ανακάλυψαν άνδρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίοι είχαν ανακοινώσει την εξαφάνιση του την Τετάρτη 21/7. Εκείνη την ημέρα ήταν που κάποιος τον είχε δει για τελευταία φορά, κοντά στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η εξαφάνιση του νεαρού άνδρα δηλώθηκε μια μέρα μετά στην Αστυνομία για να αρχίσουν οι έρευνες. Την Τετάρτη 21/7 εντοπίστηκε το αντίσκηνο στο οποίο ζούσε και είχε στήσει κοντά στη δεξαμενή για την κατάσβεση των πυρκαγιών, στο λόφο Γορίτσας.

Προηγουμένως, είχε προσπαθήσει να στήσει τη σκηνή στο δάσος Σέιχ Σου, αυτό δεν κατέστη δυνατό (απαγορευόταν) και στη συνέχεια ταξίδεψε στο Αμύνταιο Φλώρινας, πριν καταλήξει στο Βόλο, όπου σύμφωνα με τους συγγενείς του ζούσε στη Γορίτσα.

Ο 31χρονος βρέθηκε νεκρός κοντά στη σκηνή του, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το σώμα του είχε μπει στη διαδικασία αποσύνθεσης. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έπεσε από τα βράχια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα