Βόλος: Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα σε γάμο

Βόλος: Συναγερμός για δεκάδες κρούσματα σε γάμο
Γάμος 123RF

Σε "βόμβα" κορονοϊού εξελίχθηκε όπως όλα δείχνουν γάμος με περισσότερους από 200 καλεσμένους που τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στον Βόλο.

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και στο νοσοκομείο Βόλου, μετά από έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού που προέκυψε από γάμο, ο οποίος τελέστηκε στην περιοχή του δήμου Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, τουλάχιστον 20 άτομα που ήταν καλεσμένα στον γάμο βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, ενώ συγγενείς του ζευγαριού αλλά και προσκεκλημένοι στον γάμο ενημέρωναν με αναρτήσεις τους στα social media πως διαγνώστηκαν με Covid-19, καλώντας όσους ήρθαν σε επαφή μαζί τους να προβούν σε μοριακό έλεγχο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μέχρι σήμερα έχει επιβεβαιωθεί διψήφιος αριθμός κρουσμάτων, ενώ η ιχνηλάτηση συνεχίζεται. Όσοι νοσούν έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα προκειμένου να περιοριστεί η μεταδοτικότητα του ιού. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα οι υγειονομικές αρχές και ο Δήμους Ρήγα Φεραίου ζήτησαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί στα δύο χωριά για να κάνει ιχνηλάτηση στις επαφές των θετικών, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της διασποράς στον γενικό πληθυσμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα