Εξάρχεια: Βραβευμένος φωτορεπόρτερ δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ – Βίντεο ντοκουμέντο

Εξάρχεια: Βραβευμένος φωτορεπόρτερ δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ – Βίντεο ντοκουμέντο

Σε βίντεο που δημοσιεύει ο φωτορεπόρτερ Ράιαν Τόμας τη στιγμή που καλύπτει επεισόδια στα Εξάρχεια, ένας άνδρας των ΜΑΤ εμφανίζεται μπροστά του και απωθώντας τον βίαια.

Επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ το βράδυ της Δευτέρας στα Εξάρχεια καταγγέλλει ένας βραβευμένος Αμερικανός φωτορεπόρτερ, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και κάλυπτε επεισόδια που εκτυλίσσονταν εκείνη την ώρα σε εξέλιξη στον Λόφο Στρέφη και τα οποία διαδέχτηκαν διαμαρτυρία κατοίκων που αντιδρούν για τα έργα που δρομολογούνται στο σημείο.

Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τη στιγμή που οι άνδρες των ΜΑΤ εφορμούν κατά αγνώστων, ένας εξ αυτών φεύγει από τη διμοιρία και επιτίθεται με ορμή στον φωτορεπόρτερ, διακόπτοντας τις λήψεις του και απωθώντας τον με βίαιο τρόπο.

Αυτό προδίδει και το βίντεο που ανέβασε ο Ράιαν Τόμας -όπως ονομάζεται ο φωτορεπόρτερ- από τον άνδρα των ΜΑΤ, με τον Αμερικανό να αποχωρεί στη συνέχεια, καταγγέλλοντας επίθεση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Την ίδια ώρα, στο Twitter, υπήρχαν πολλές αναφορές αλλά και βίντεο που ανήρτησαν διάφοροι χρήστες, για αναίτιες επιθέσεις των αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος πολιτών που συμμετείχαν στη διαδήλωναν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version