Βρέθηκε σε χαράδρα το αυτοκίνητο της Μαρίας Αλιμπινίση που είχε βρεθεί νεκρή στη θάλασσα

Βρέθηκε σε χαράδρα το αυτοκίνητο της Μαρίας Αλιμπινίση που είχε βρεθεί νεκρή στη θάλασσα

Η 36χρονη Μαρία Αλιμπινίση είχε χαθεί στις 22 Νοεμβρίου 2014 από συγγενικό της σπίτι στην Ιστιαία και η σορός της εντοπίστηκε σχεδόν έναν μήνα μετά στην ακρογιαλιά της Λίμνης Ευβοίας

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ της υπόθεσης εξαφάνισης της 36χρονης Μαρίας Αλιμπινίση που είχε χαθεί στις 22 Νοεμβρίου 2014 από συγγενικό της σπίτι στην Ιστιαία και η σορός της εντοπίστηκε σχεδόν έναν μήνα μετά στην ακρογιαλιά της Λίμνης Ευβοίας.

Μάλιστα, τότε αναγνωρίστηκε μόνο από την βέρα και το κομποσκοίνι της, ενώ ο θάνατός τους αποδόθηκε σε πνιγμό.

Το αυτοκίνητο όμως δεν βρέθηκε τότε, παρά τις έρευνες δυτών. Αυτό μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και εντοπίστηκε από περαστικό οδηγό, σε χαράδρα βάθους 35 μέτρων στην επαρχιακή οδό Ροβιών-Ιστιαίας, 9-10 χλμ. μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της. Το αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο μόνο στα πλαϊνά και μπορούσε κάποιος επιβαίνων να σωθεί, ενώ η θάλασσα απείχε από το σημείο 3 χλμ.

Το ερώτημα είναι αν η Αλιμπινίση, σκόπιμα έπεσε στην χαράδρα, σώθηκε της πτώσης, περπάτησε 3 χλμ. και έπεσε στο νερό ή έριξε το αυτοκίνητο στο σημείο και συνέχισε με τα πόδια. Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., ενώ αναζοπυρώνεται πλέον η έρευνα για να διαπιστωθεί, τι ακριβώς συνέβη στην 36χρονη γυναίκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα