Ξέσπασε η κόρη της καθαρίστριας: “Ό,τι είμαστε αυτή τη στιγμή το οφείλουμε στην μαμά μας”

Ξέσπασε η κόρη της καθαρίστριας: “Ό,τι είμαστε αυτή τη στιγμή το οφείλουμε στην μαμά μας”
Η κόρη της 53χρονης στο δικαστήριο

Η κόρη της 53χρονης ήταν ο μοναδικός μάρτυρας στο δικαστήριο και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της ούτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ούτε μετά την ανακοίνωση της απόφασης για αναστολή της ποινής.

Συγκινεί η κόρη της 53χρονης καθαρίστριας με το πλαστό απολυτήριο δημοτικού, μετά την ανακοίνωση της αναστολής της ποινής της μητέρας της η οποία έγινε δεκτή με χειροκροτήματα όταν ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Εφετείο της Λάρισας.

Η απόφαση ελήφθη έως ότου εκδικαστεί από τον Άρειο Πάγο η υπόθεση της γυναίκας στην οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 ετών επειδή είχε παραποιήσει το απολυτήριο της από το δημοτικό για να διοριστεί στο Δημόσιο, αλλά και γιατί το δικαστήριο έκρινε πως συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι υγείας.

Στο δικαστήριο μοναδικός μάρτυρας που κλήθηκε ήταν η κόρη της 53χρονης, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά τις ερωτήσεις της προέδρου.

Με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε λυγμούς, με αποτέλεσμα η πρόεδρος του δικαστηρίου να ζητήσει την αποχώρησή της από την αίθουσα, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr.

«Ήταν αδικία αυτό που έγινε στο πρόσωπο της μαμάς μου, γιατί η μαμά μου δούλευε όλα αυτά τα χρόνια, φρόντιζε την οικογένειά της… κι ότι είμαστε αυτή τη στιγμή τα οφείλουμε στη μαμά μας» είπε μεταξύ άλλων η κόρη της 53χρονης σε δηλώσεις της μετά την απόφαση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα