Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για τους δολοφόνους του συζύγου της: “Είναι σκουπίδια”

Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για τους δολοφόνους του συζύγου της: “Είναι σκουπίδια”
Η Βικτώρια Καρύδα ndp photo agency

"Tα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει" τόνισε η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 31χρονος Βούλγαρος εκτελεστής του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον οποίο δολοφόνησε εν ψυχρώ στις 31 Οκτωβρίου 2018 έξω από το σπίτι του, επί της οδού Τροίας 16, στο Πανόραμα Βούλας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» επικοινώνησε με τη σύζυγο του άτυχου επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα, η οποία σε τηλεφωνική της δήλωση ανέφερε πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη και τα παιδιά της να ξεπεράσουν το τραγικό γεγονός.

«Τι δήλωση να κάνω; Τα σκουπίδια δεν πρέπει να υπάρχουν στην γη γενικά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκουπίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πιστεύω ότι νομικά θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει» ανέφερε το μοντέλο ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά ξέσπασε σε κλάματα: «Τα παιδιά συνέχεια τον αναζητάνε. Πώς να προχωρήσω; Είναι εύκολο νομίζετε να προχωρήσεις; Σκεφτείτε λογικά, τι νομίζετε; Εγώ κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου τον άνδρα μου. Tα παιδιά αναζητάνε τον μπαμπά τους κάθε δέκα λεπτά».

Το χρονικό

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, μόλις ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, έξω από το σπίτι του επί της οδού Τροίας 16, με σκοπό να μεταβεί σε εκδήλωση της εταιρείας του, τον πλησίασε ο εκτελεστής από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε εναντίον του με πιστόλι, έξι φορές, με τέσσερις βολές να βρίσκουν το θύμα σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και ωμοπλάτη

Το θύμα βαριά πληγωμένο άνοιξε την πόρτα του οδηγού και προσπάθησε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να δεχτεί και την τελευταία βολή στον θώρακα και να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος.

Λεπτομέρειες για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τα κίνητρα αυτής της εν ψυχρώ δολοφονίας αναμένονται να γίνουν γνωστά με την ολοκλήρωση του σχηματισμού της δικογραφίας και από τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας Αττικής που θα πραγματοποιηθούν αύριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα