Ξύλο σε δίκη αποπλάνησης

Ξύλο σε δίκη αποπλάνησης

Συγγενείς και θύμα επιτέθηκαν κατά της πλευρά του 40χρονου κατηγορούμενου που κάθεται στο εδώλιο για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Με γροθιές “υποδέχθηκαν” οι συγγενείς ενός 14χρονου κοριτσιού μάρτυρες του κατηγορούμενου για το βιασμό της, κατά τη διακοπή της δίκης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος Φίλιππος Λεβέντου είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω πριν απο περίπου εναν χρόνο την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του με σκοπό να το αποπλάνησει.

Τα πνεύματα ήταν ιδιαίτερα τεταμένα, πράγμα που φάνηκε όταν ένα από τα ανήλικα θύματα εκσφενδόνισε μπουκάλι με νερό προς τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια της δίκης. Η νεαρή στράφηκε και λεκτικά κατά του 40χρονου με τους συγγενείς της και τους φρουρούς να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Λίγο αργότερα και ενώ η διαδικασία είχε διακόψει για μερικά λεπτά, η οικογένεια της 14χροβης επιτέθηκαν χτυπώντας σε μάρτυρα υπεράσπισης που εμφανίστηκε για να καταθέσει υπέρ του κατηγορουμένου.

Ήδη έχουν καταθέσει ως μάρτυρες η μητερα και ο παππους του κοριτσιού καθώς και η μητερα του ανηλίκου αγοριού ενώ οι καταθέσεις των ανηλίκων θυμάτων αναγνώστηκαν κεκλεισμένων των θυρών. Ο ίδιος παντως αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφιας.

Η δική συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα