Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Υμηττό – Σε ύφεση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Υμηττό – Σε ύφεση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
Φωτιά στον Βύρωνα Eurokinissi

Η φωτιά στην Καρέα ξέσπασε στο τέρμα της οδού Κλεισούρας, κοντά στο σκοπευτήριο. Μεγάλη κινητοποίηση στο σημείο που απέδωσε καρπούς.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε δασική έκταση και χαμηλή βλάστηση στο τέρμα της οδού Κλεισούρας, στον Βύρωνα, αρκετά κοντά σε σπίτια και κοντά στο σκοπευτήριο και το στρατόπεδο, τα οποία δεν κινδύνευσαν όπως ούτε η Ιερά Μονή.

Στο σημείο έγινε τεράστια κινητοποίηση από την Πυροσβεστική ακόμα και από εθελοντές. Η Αστυνομία στην αρχή απομάκρυνε προληπτικά τους κατοίκους από τα κοντινότερα σπίτια, καλώντας τους από τα μεγάφωνα των περιπολικών.

Στην περιοχή του Καρέα έγινε προσωρινά διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αναστάσεως από το ύψος του Νεκροταφείου Παπάγου, στην οδό Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου από Λ. Αλίμου-Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το βουνό (Σακέτα), στην Λ. Καρέα από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αλίμου-Κατεχάκη στο ρεύμα προς το βουνό, στην Λ. Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αλίμου-Κατεχάκη (Καλοπούλα). Πρόσθετα, προσωρινά έκλεισε και η οδός Αναστάσεως από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου.

Την ίδια ώρα σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, κατά μήκος της ακτογραμμής και ενώ στην περιοχή υπήρχαν διάσπαρτα σπίτια. Στο σημείο επίσης έγινε μια πολύ μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική. Υπό έλεγχο έχουν τεθεί από νωρίτερα και οι φωτιές που είχαν ξεσπάσει στο Βρωμοπούσι Λαυρεωτικής και στον Άγιο Μηνά, στο Μαράθι της Πάρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version