Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Μάνδρα

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Μάνδρα
ΝΑΥΠΛΙΟ- Κάηκε ολοσχερώς μονοκατοικία στη Νέα Τίρυνθα .Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προήλθε από αναμμένο καντήλι γύρω στις 15:10 σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου . Στο σπίτι έμενε μια γυναίκα η οποία δεν κινδύνεψε, δυστυχώς όμως η παλιά κατοικία καταστράφηκε . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ναυπλίου.(EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε εργοστάσιο αλουμινίου, στον χώρο της αποθήκης όπου υπήρχαν διαλύτες για αλουμίνια-Ένα άτομο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν φτάσει η Πυροσβεστική

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε εργοστάσιο αλουμινίου, στη θέση Ξηροπήγαδο Μάνδρας Αττικής.

Η φωτιά είχε ξεσπάσει στον χώρο της αποθήκης όπου υπήρχαν διαλύτες για αλουμίνια.  Μάλιστα, ένα άτομο μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν φτάσει η Πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχείρησαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα