Υποδιοικητής του Μεταγωγών ο αστυνομικός από τον οποίον έκλεψαν υπηρεσιακό όχημα

Υποδιοικητής του Μεταγωγών ο αστυνομικός από τον οποίον έκλεψαν υπηρεσιακό όχημα
Περιπολικό αστυνομίας MOTIONTEAM

Διοικητική έρευνα διατάχθηκε σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή και υποδιοικητή της Διεύθυνσης Μεταγωγών για την κλοπή του υπηρεσιακού οχήματος στο Ίλιον το οποίο οδηγούσε παρότι βρισκόταν σε άδεια. Άφησε τα κλειδιά στο υπηρεσιακό όχημα και κατέβηκε στο περίπτερο.

Ο υποδιοικητής της Διεύθυνσης Μεταγωγών ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής από τον οποίο άγνωστος έκλεψε το υπηρεσιακό όχημα το πρωί στο Ίλιον, ο οποίος μάλιστα κυκλοφορούσε με το υπηρεσιακό όχημα παρότι βρισκόταν σε κανονική άδεια.

Κάποια στιγμή, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, αφήνοντας τα κλειδιά στην μίζα και κατέβηκε να πάρει κάτι από το περίπτερο. Μέχρι να επιστρέψει, το υπηρεσιακό όχημα είχε βγάλει «φτερά».

Για το περιστατικό της κλοπής του συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, «διενεργείται έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο, με ελεγχόμενο τον ανώτερο Αξιωματικό της ίδιας Διεύθυνσης, ο οποίος μετέβη στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version