Υπόθεση Λιγνάδη: Άπραγος αποχώρησε από τον Άρειο Πάγο ο Αλέξης Κούγιας

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, στον Άρειο Πάγο
Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, στον Άρειο Πάγο EUROKINISSI

Δεν κατόρθωσε να υποβάλλει τις αναφορές σε βάρος των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση Λιγνάδη, ο Αλ. Κούγιας, λόγω Covid-19.

Δίχως να καταθέσει αναφορές σε βάρος των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργός που ασχολήθηκαν με την υπόθεση Λιγνάδη, αποχώρησε από τον Άρειο Πάγο ο Αλ. Κούγιας.

Ο συνήγορος του ηθοποιού - σκηνοθέτη φαίνεται πως δεν είχε προχωρήσει στις απαραίτητες συνεννοήσεις με τις αρμόδιες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να μην λάβουν τις επίμαχες αναφορές. Λογω της πανδημίας, οι δικαστικοί υπάλληλοι και δικηγόροι υποχρεούνται να ακολουθήσουν συγκεκριμένο πρωτόκολλο για την κατάθεση εγγράφων.

Έτσι, η γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου δεν δέχθηκε τις αναφορές που ήθελε να καταθέσει ο Αλ. Κούγιας, καθώς δεν είχαν τον χαρακτήρα του επειγόντως και του υπεδείχθη να αποσταλούν ταχυδρομικά ή μέσω Courier, όπως πράττουν όλοι οι δικηγόροι. Σημειώνεται ότι ακόμη και για τις επείγουσες περιπτώσεις, αναγκαίο είναι να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για να καθοριστεί ραντεβού, πράγμα που όπως φαίνεται δεν έγινε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Κούγιας, Δημήτρης Λιγνάδης, Σεξουαλική παρενόχληση, Βιασμός, Δεν Είστε Μόνες
SHARE:

24Media Network