Υπόθεση βιασμού 4χρονου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Υπόθεση βιασμού 4χρονου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Φωτογραφία Αρχείου istockphoto

Φως στην υπόθεση βιασμού του 4χρονου αγοριού από τον πατέρα του, παρουσία της γιαγιάς του, αναμένεται να "ρίξει" η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στον ανήλικο. Αρνείται τα πάντα ο 38χρονος.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού του 4χρονου αγοριού από τον πατέρα του και μάλιστα, παρουσία της γιαγιάς του, έρχονται στη δημοσιότητα.

Η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, σύμφωνα με το Mega, πραγματοποιήθηκε στις 11/07/22. Από τις 15/06/22 έως τις 02/07/22 το παιδί βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του, ενώ δύο ημέρες μετά, στις 11/07/22, έγινε η ιατροδικαστή εξέταση που, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη δυσκολία, καθώς ο 4χορνος δεν ήθελε κανέναν να τον αγγίζει.

Η εξέταση έδειξε τα εξής:

  • Θλαστική εκχύμωση του αριστερού αντιβραχίου
  • Εκδορά στο δεξί γόνατο
  • Μελανιά στο αριστερό γόνατο
  • Εξέταση στα γεννητικά όργανα: χωρίς παρουσία κακώσεων

Τα παραπάνω στοιχεία έρχονται σε αντίθεση με όσα “είδε” η ψυχολόγος που εξέτασε το παιδί, καθώς διαπίστωσε ότι “επιδεικνύει σεξουαλικές συμπεριφορές, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση”.

“Ο 4χρονος συχνά βρίσκεται σε ένταση, πεισματική και στοχευμένη άρνηση να μιλήσει, ενώ παρουσιάζει άγχος και φόβο ότι η συζήτηση αφορά στον πατέρα του και τα ‘παιχνίδια’ που παίζουν όταν είναι μαζί. Το παιδί βρίσκεται σε σύγχυση και επιδεικνύει σεξουαλικές συμπεριφορές, χωρίς να το αντιλαμβάνεται, οι οποίες χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση προκειμένου να οροθετηθούν και να μην δημιουργήσουν προβλήματα στις κοινωνικές του επαφές ή π.χ. στο σχολικό του περιβάλλον”, δήλωσε στο Mega η ψυχολόγος.

Πατέρας 4χρονου: “Απολύτως ψευδείς οι καταγγελίες”

Μέσω της συνηγόρου του, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και εκτιμά ότι σκοπός είναι η πρώην σύζυγός του να του πάρει το παιδί.

“Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν”, αναφέρει η δικηγόρος πατέρα 4χρονου.

Απόδειξη, σύμφωνα με τον 38χρονο πατέρα, ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, είναι ότι στην ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν προέκυψαν, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος, ίχνη βιασμού.

“Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρα τελεί σε γνώση του ψευδούς της καταγγελίας της“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version