ΥΠΠΟ για ΑΕΛΛΩ: “Δεν δώσαμε καμία εντολή να παρέμβει η αστυνομία στην προβολή του Τζόκερ”

ΥΠΠΟ για ΑΕΛΛΩ: “Δεν δώσαμε καμία εντολή να παρέμβει η αστυνομία στην προβολή του Τζόκερ”
eurokinissi

Κατηγορηματικά διαψεύδει το Υπουργείο Πολιτισμού την είδηση ότι έδωσε εντολή στην Αστυνομία να παρέμβει σε κινηματογραφική αίθουσα. Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση.

Με ανακοίνωση το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει “κατηγορηματικά” την είδηση ότι έδωσε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει σε κινηματογραφική αίθουσα το απόγευμα της Κυριακής.

Με αφορμή το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, όπου άτομα της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν σε αίθουσα του κινηματογράφου ΑΕΛΛΩ, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Πατησίων, την ώρα που προβαλλόταν η ταινία “Τζόκερ” και πραγματοποίησαν έλεγχο για να διαπιστωθεί πόσοι ανήλικοι βρίσκονταν στην αίθουσα και παρακολουθούσαν την ακατάλληλη για ανηλίκους ταινία, το υπουργείο έβγαλε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι δεν έχει καμία σχέση.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

“Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες.

Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν.

Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες”.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία είχε επιβεβαιώσει προηγουμένως την είδηση πως το Υπουργείο Πολιτισμού ζήτησε τη συνδρομή της προκειμένου να γίνει καταγραφεί και να διαπιστωθεί πόσοι ανήλικοι κατάφεραν να “περάσουν” από τα ταμεία του κινηματογράφου στην αίθουσα προβολής της ταινίας “Τζόκερ”, η οποία έχει σήμανση καταλληλότητας για θεατές άνω των 18 ετών.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version