Ζακ Κωστόπουλος: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση, στο δικαστικό συμβούλιο η υπόθεση

Ζακ Κωστόπουλος: Ολοκληρώθηκε η ανάκριση, στο δικαστικό συμβούλιο η υπόθεση
Το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια Eurokinissi

Ο ανακριτής ολοκλήρωσε το έργο του και ενημέρωσε τους εμπλεκόμενους ότι η ανάκριση για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου έκλεισε.

Η ανάκριση για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου έκλεισε οριστικά την Τρίτη.

Ο ανακριτής που διαχειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση και ο οποίος δίνει προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια έκρινε ότι δεν έχει κάτι άλλο να διερευνήσει και ενημέρωσε τους συνηγόρους ότι ο φάκελος της ανάκριση έκλεισε οριστικά.

Το τελευταίο σημαντικό στοιχείο που κατεγράφη ήταν η κατάθεση του μάρτυρα με το κίτρινο μπλουζάκι ο οποίος όμως έπεσε σε σειρά αντιφάσεων καταθέτοντας πράγματα που δεν αποδεικνύονται από άλλα στοιχεία.

Θυμίζουμε ότι στην εν λόγω κατάθεση ο 44χρονος επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι “ήταν αδύνατο για τους αστυνομικούς να ελέγξουν τον Ζακ που έμοιαζε με αγρίμι ενώ οι αστυνομικοί έκαναν ότι μπορούσαν”.

Πλέον ο φάκελος της υπόθεσης περνά, όπως προβλέπεται, στο δικαστικό συμβούλιο, σε φάση δηλαδή κατά την οποία δεν μπορούν να παρέμβουν οι συνήγοροι.

Εκφράζεται, τέλος, η αισιοδοξία ότι λόγω και του ενδιαφέροντος για την υπόθεση, η δίκη, αντίθετα από τα συνηθισμένα, θα αρχίσει σύντομα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version