Adalia Rose: Πέθανε σε ηλικία 15 ετών η Youtuber που έπασχε από σύνδρομο πρόωρης γήρανσης

Adalia Rose: Πέθανε σε ηλικία 15 ετών η Youtuber που έπασχε από σύνδρομο πρόωρης γήρανσης
Adalia Rose Instagram

Σε ηλικία 15 ετών πέθανε η Adalia Rose, η Youtuber έπασχε από σπάνια διαταραχή πρώιμης γήρανσης με την οποία διαγνώστηκε όταν ήταν μόλις τριών μηνών.

Η Αμερικανίδα έφηβη διαγνώστηκε με διαταραχή πρώιμης γήρανσης σε ηλικία μόλις τριών μηνών. Η Adalia Rose άφησε την τελευταία της πνοή στα 15 της χρόνια, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Η Hutchinson-Gilford progeria γνωστότερη και ως ασθένεια του “Μπέντζαμιν Μπάτον” αποτελεί μια σπάνια πάθηση που οδηγεί σε θάνατο (με μέσο προσδόκιμο ζωής τα 13 χρόνια). Εμφανισιακά παραπέμπει σε εικόνα πρόωρης γήρανσης ενώ πρακτικά δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην ανάπτυξη.

Σε ανάρτηση στο Instagram η οικογένεια της νεαρής Youtuber ανέφερε πως “άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και άφησε το στίγμα της”.

“Στις 12 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα η Adalia Rose Wiliams απελευθερώθηκε από αυτόν τον κόσμο. Ήρθε σε αυτόν ήσυχα και έφυγε με τον ίδιο τρόπο, όμως η ζωή της απείχε πολύ από αυτό. Άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους και άφησε το ισχυρότερο στίγμα σε όσους τη γνώρισαν. Πλέον δεν πονάει και τώρα χορεύει στο ρυθμό της μουσικής που αγαπά” ανέφερε η ανάρτηση μεταξύ άλλων.

Περίπου 500 παιδιά σε όλο τον κόσμο πάσχουν από τη σπάνια διαταραχή. Σε μια συνέντευξη το 2018 η μητέρα της είχε δηλώσει “Αυτό που αγαπώ περισσότερο ούσα μητέρα της Adalia είναι πως την βλέπω να μεγαλώνει και να διαφέρει από όλους τους υπόλοιπους. Άλλαξε την ζωή μου. Δεν είναι ότι είχα μίσος μέσα μου, όμως δεν είχα καλοσύνη για τον εαυτό μου. Δεν ήμουν ευγνώμων. Δεν αντιλαμβανόμουν το νόημα της ζωής μέχρι τη στιγμή που γεννήθηκε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα