Αφγανιστάν: Οι τελευταίες στιγμές κωμικού του TikTok πριν τον εκτελέσουν οι Ταλιμπάν

Αφγανιστάν: Οι τελευταίες στιγμές κωμικού του TikTok πριν τον εκτελέσουν οι Ταλιμπάν

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τους Ταλιμπάν να συλλαμβάνουν γνωστό κωμικό και στη συνέχεια να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Νεκρός από τους Ταλιμπάν βρέθηκε στα τέλη Ιουλίου στο Κανταχάρ, ο δημοφιλής κωμικός στο TikTok, ευρέως γνωστός ως “Χάσα Ζούαν”, όταν η πόλη έπεσε στα χέρια των Ταλιμπάν, σύμφωνα με το Human Rights Watch.

Σε βίντεο που έχει καταγραφεί από τα τέλη Ιουλίου, ο Ναζάρ Μοχαμάντ, ευρέως γνωστός ως “Χάσα Ζούαν”, φαίνεται στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου περιτριγυρισμένος από Ταλιμπάν, με έναν από αυτούς να κραδαίνει ένα Καλάσνικοφ.

Ένας άλλος, χαστουκίζει επανειλημμένως τον Mohammad στο πρόσωπο κάθε φορά που λέει αστεία για τους Ταλιμπάν, καθώς, όπως αναφέρει η Daily Mail δεν σταμάτησε να τους κοροϊδεύει ούτε τη στιγμή της σύλληψής του, κάτι που ήξερε ότι μπορεί και να οδηγούσε στον θάνατό του.

Ο Μοχαμάντ ήταν αστυνομικός και ζούσε στην επαρχία Κανταχάρ, που γρήγορα έπεσε στα χέρια των Ταλιμπάν. Ήταν όμως περισσότερο γνωστός ως κωμικός στο Αφγανιστάν, ειδικά για τα αστεία με τα οποία κορόιδευε τους Ταλιμπάν χορεύοντας και τραγουδώντας, παρά ως αστυνομικός.

Ο κωμικός βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό και φέροντας τραύματα από πυρά. Χρήστες του twitter εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους με κάποιους να αναφέρουν ότι οι Ταλιμπάν τον πυροβόλησαν και τον κρέμασαν από ένα δέντρο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα