Αίγυπτος: Τρεις νεκροί και 32 τραυματίες από φωτιά σε νοσοκομείο του Καΐρου

Αίγυπτος: Τρεις νεκροί και 32 τραυματίες από φωτιά σε νοσοκομείο του Καΐρου
Ασθενοφόρο στην Αίγυπτο istock

Άγνωστα προς το παρόν, τα αίτια της φωτιάς σε νοσοκομείο φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Κάιρο, που οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 32 τραυματίστηκαν από φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη (01/02) σε ένα νοσοκομείο του Καΐρου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

«Η φωτιά ξεκίνησε από το ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στη συνοικία Μαραρίγια», στα βόρεια προάστια της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Χοσάμ Αμπντελγαφάρ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν.

Στο Κάιρο, μια μεγαλούπολη πολλών εκατομμυρίων κατοίκων, συχνά προκαλούνται πυρκαγιές από βραχυκυκλώματα. Σε μία από τις φονικότερες, πέρσι το καλοκαίρι, έχασαν τη ζωή τους 41 πιστοί μέσα σε μια κοπτική εκκλησία όταν πήρε φωτιά ένα κλιματιστικό μηχάνημα με αποτέλεσμα το κτίριο να γεμίσει από καπνούς. Παγιδευμένοι στη στενή σκάλα, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υπέστησαν ασφυξία καθώς τα πυροσβεστικά οχήματα καθυστέρησαν να φτάσουν επειδή δεν μπορούσαν να περάσουν εύκολα από τους στενούς δρόμους της συνοικίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version