Ακραίο φαινόμενο στο TikTok: Έδεσε τα δόντια της με σιδεράκια για να χάσει βάρος

Ακραίο φαινόμενο στο TikTok: Έδεσε τα δόντια της με σιδεράκια για να χάσει βάρος
TikTok

Σε μια προσπάθεια να χάσει βάρος, μια νεαρή γυναίκα ουσιαστικά "έδεσε" τα δόντια της, προκειμένου να μην μπορέσει να μασήσει τροφές.

Σε μια ακραία και επικίνδυνη πρακτική για να χάσει βάρος, στράφηκε μια νεαρή στη Νότια Αφρική.

Η Aviwe Mazosiwe, στην προσπάθειά της να χάσει βάρος για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους, πήγε στον οδοντίατρο και τοποθέτησε μια συσκευή σύσφιξης ανάμεσα στα δόντια της για να της κρατά το στόμα κλειστό.

Πρακτική την οποία, όπως είναι λογικό, δεν της τη συνιστούσαν οι γιατροί.

Μέσω του λογαριασμού της στο TikTok, έδειξε τη διαδικασία απώλειας βάρους σε μια σειρά από βίντεο. Πολλοί ήταν εκείνοι που επέκριναν αυτή την πρακτική, καθώς η Aviwe για επτά εβδομάδες, τρεφόταν μόνο με σούπες και χυμούς.

Το πιο ανησυχητικό ωστόσο, ήταν ότι κάτω από τα βίντεό της αρκετοί εξέφρασαν τον θαυμασμό και τη στήριξή τους, για ένα άκρως επικίνδυνο πλάνο.

“Έλαβα πολλά αρνητικά σχόλια, αλλά δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα, γιατί προσπάθησα να μην επικεντρωθώ σε αυτά. Είναι τρελό πόσοι άνθρωποι επικεντρώνονται τόσο πολύ στον εμετό”, είπε.

Μέσω αυτής της επικίνδυνης πρακτικής, η Aviwe έχασε τουλάχιστον 14 κιλά. Αξίζει όμως, να θέτουμε την υγεία μας σε κίνδυνο για τέτοιους σκοπούς;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα