Ακτιβίστρια των Femen φωτογραφήθηκε πιάνοντας τα απόκρυφα του Τραμπ

Ακτιβίστρια των Femen φωτογραφήθηκε πιάνοντας τα απόκρυφα του Τραμπ

Η γυναίκα εισέβαλε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στη Μαδρίτη και προχώρησε στην παραπάνω πράξη ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς ο πρόεδρος των ΗΠΑ (vid+pics)

Ακτιβίστρια φωτογραφήθηκε χωρίς μπλούζα και πιάνοντας τα απόκρυφα του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ, στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Η γυναίκα που ανήκει στο φεμινιστικό κίνημα των Femen, κατάφερε να βρεθεί πλάι στο ομοίωμα του πολυεκατομμυριούχου και να φωτογραφηθεί έχοντας “πιάσει” τα γεννητικά του όργανα. Εκείνη την ώρα, η γυναίκα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό φώναξε: “Πιάστε την πατριαρχία από τους όρχεις”.

 

Ένας άνδρας της ασφάλειας του μουσείου προσπάθησε να σκεπάσει τα στήθη της γυναίκας με μια ζακέτα, ενώ λίγο αργότερα κάποιος άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας επιχείρησε να την απομακρύνει. Η ακτιβίστρια αφού αντιστάθηκε αρχικά, αποχώρησε συνοδευόμενη από τους άνδρες της ασφάλειας του χώρου.

 

Η κίνηση μοιάζει να είναι ένας τρόπος απάντησης στα απρεπή σχόλια του νέου προέδρου, όπως αυτά είχαν αποκαλυφθεί προεκλογικά, στα οποία ανέφερε πως τρελαίνεται να πλησιάζει και να πιάνει τις γυναίκες από τα γεννητικά όργανα.

ΠΗΓΗ METRO

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα