Αλαμπάμα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες υποσιτισμένου κρατούμενου μέσα από τις φυλακές

Αλαμπάμα: Σοκάρουν οι φωτογραφίες υποσιτισμένου κρατούμενου μέσα από τις φυλακές
Ο Kastellio Vaughan facebook: Kassie Vaughan

Ο 32χρονος Kastellio Vaughan δείχνει υποσιτισμένος και βαριά άρρωστος, με την οικογένειά του να κάνει έκκληση για βοήθεια.

Η αδερφή ενός κρατουμένου από την Αλαμπάμα δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες του αδερφού της, αποδεικνύοντας τις απάνθρωπες συνθήκες που επικρατούν στις φυλακές των ΗΠΑ.

Σε μια ανάρτησή της στο Facebook που έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 17.000 φορές, η Kassie Vaughan ανήρτησε φωτογραφίες του αδελφού της, Kastellio Vaughan, ο οποίος δείχνει αποστεωμένος.

Στις εικόνες, ο αδερφός της φαίνεται να μην έχει πλήρη αίσθηση του τι συμβαίνει, να είναι πεσμένος σε έναν τοίχο, ενώ σε άλλη φωτογραφία φαίνονται τα πλευρά του και το στομάχι του σε τέτοια κατάσταση, που όπως λέει φαίνονται σημάδια υποσιτισμού και της άθλιας κατάστασης της υγείας του.

«Η υγεία του αδερφού μου επιδεινώνεται γρήγορα. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτές τις φωτογραφίες είναι εξαιρετικά υποσιτισμένος. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν μπορεί να περπατήσει ούτε να σταθεί, είναι αδύναμος και ευάλωτος» αναφέρει η γυναίκα.

Στην ανάρτησή της, η Kassie λέει ότι είδε τον αδελφό της τελευταία φορά τον Ιούλιο και τότε «ήταν σε καλή κατάσταση».

Ωστόσο, την περασμένη Τετάρτη της έστειλαν φωτογραφίες με την ένδειξη «ΒΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ».

Η Kassie ζήτησε από τους φίλους και την οικογένειά της να μοιραστούν τις φωτογραφίες στα social media. Ξεκίνησε επίσης ένα GoFundMe για να βοηθήσει να πληρώσει έναν δικηγόρο, συγκεντρώνοντας 7.500 δολάρια από τα 12.000 που απαιτούνται.

Σύμφωνα με το People, ο τρόφιμος στο σωφρονιστικό ίδρυμα Elmore είναι 32 ετών και εκτίει ποινή 20 ετών για πολλαπλές κατηγορίες για διαρρήξεις.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Το σωφρονιστικό κατάστημα του Elmore δεν απάντησαν σε αίτημα του People για σχολιασμό.

Το αρμόδιο τμήμα της Αλαμπάμα ωστόσο για τους κρατούμενος εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει ότι ο άνδρας λάμβανε την κατάλληλη φροντίδα.

«Το Γραφείο Υπηρεσιών Υγείας του ADOC έχει ερευνήσει πλήρως την κατάστασή του από κλινικής άποψης και του έχει παρασχεθεί η απαραίτητη θεραπεία. Επίσης, έχει έρθει σε επαφή με την οικογένειά του για να τους ενημερώσει για την κατάστασή του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version