Άλεκ Μπάλντουιν: Έγκυος στο έβδομο παιδί τους η σύζυγός του, Χιλάρια

Άλεκ Μπάλντουιν: Έγκυος στο έβδομο παιδί τους η σύζυγός του, Χιλάρια
Ο Άλεκ Μπάλντουιν με την οικογένειά του Evan Agostini/Invision/AP

Το έβδομο παιδί τους θα καλωσορίσουν σε λίγους μήνες ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του, Χιλάρια. Το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram.

Έγκυος στο έβδομο παιδί της είναι η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, με τη χαρμόσυνη είδηση να γίνεται γνωστή μερικούς μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε την είδηση στο περιοδικό People, μέσω γραπτής τους δήλωσης, στην οποία αναφέρουν: “Έχουμε γράψει τη φράση “somos un buen equipo” στις βέρες μας. Το λέμε συνέχεια ο ένας στον άλλο στο σπίτι μας: Ότι “είμαστε καλή ομάδα”. Ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μας στην μεγάλη μας οικογένεια είναι το πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. Η αγάπη μας συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το μικρό μας το φθινόπωρο”.

Την παραπάνω δήλωση ήρθε να επιβεβαιώσει το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε η σύζυγος του ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Μετά από πολλά “πάνω – κάτω” τα τελευταία χρόνια, έχουμε ένα εξαιρετικό “πάνω” και μια τεράστια έκπληξη: Ακόμη ένα Μπαλντγουινάκι έρχεται το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι πως η οικογένειά μας ήταν ολοκληρωμένη και είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας την στιγμή που είπαμε τα νέα στα παιδιά μας – όπως μπορείτε να δείτε, είναι εξαιρετικά χαρούμενα!”, έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα