Αλέν Ρομπέρ: Ο Γάλλος Spiderman “ξαναχτυπά” σε ουρανοξύστη του Παρισιού

Αλέν Ρομπέρ: Ο Γάλλος Spiderman “ξαναχτυπά” σε ουρανοξύστη του Παρισιού
Glomex

Μετά την αναρρίχησή του ο ίδιος είπε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα "στην κορυφή" του κτιρίου. Ο Ρομπέρ έχει συλληφθεί περισσότερες από 120 φορές για παράνομες αναρριχήσεις.

Ο επονομαζόμενος Γάλλος “Spiderman”, κατά κόσμον Αλαίν Ρομπέρ σκαρφάλωσε την Τετάρτη σε ουρανοξύστη του Παρισιού, υπό το βλέμμα αστυνομικών, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν καθώς επέστρεφε στο έδαφος.

Ο 57χρονος σκαρφάλωσε στον 152 μέτρων πύργο Ariane παρά τις προειδοποιήσεις των αστυνομικών.

Μετά την αναρρίχησή του ο ίδιος είπε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα “στην κορυφή” του κτιρίου, όπου η δομή γίνεται πιο περίπλοκη.

Ο Ρομπέρ έχει συλληφθεί περισσότερες από 120 φορές για παράνομες αναρριχήσεις.

Αλέν Ρομπέρ

Ο Αλέν Ρομπέρ (γεννηθείς στις 7 Αυγούστου 1962) είναι Γάλλος αναρριχητής από την Ντιζουάν, Βουργουνδία. Γνωστός ως ο «Γάλλος Σπάιντερμαν» ή η «Ανθρώπινη Αράχνη» ο Ρομπέρ έγινε διάσημος για τις αναρριχήσεις του σε ουρανοξύστες.

Ο Ρομπέρ έχει αναρριχηθεί σε 85 γιγάντιες κατασκευές, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται πολλά από τα υψηλότερα κτήρια στον κόσμο. Στις περισσότερες αναρριχήσεις του χρησιμοποιεί ως μέσο προώθησης και ασφάλισης μόνο τα χέρια και τα πόδια του, ένα είδος αστικής ελεύθερης μοναχικής αναρρίχησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version