Αναστασιάδης για αεροπειρατεία: Τα πάντα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα

default image

Δεν πρόκειται για τρομοκρατία, δήλωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης. "Έχει να κάνει με μια γυναίκα. Όλα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα" (Vid)

Προσωπικά είναι τελικά τα κίνητρα της αεροπειρατείας, που έγινε το πρωί της Τρίτης σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αεροπειρατής Ιμπραΐμ Σαμάχα, 59 χρονών, είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ατλάντα στις ΗΠΑ. Η γυναίκα του αεροπειρατή, με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά, είναι Κύπρια και ονομάζεται Μαρίνα Παράσχου, πήγε στο αεροδρόμιο για να τον πείσει να παραδοθεί.

 “Κάναμε το άπαν για να είναι όλοι ασφαλείς” δήλωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης. Σε ερώτηση για τον λόγο της αεροπειρατείας είπε ότι το περιστατικό δεν έχει να κάνει με την τρομοκρατία.

“Δεν έχει σχέση με τρομοκρατία όπως αντιλαμβάνεστε. Έχει να κάνει με μια γυναίκα. Όλα έχουν να κάνουν με μια γυναίκα”, είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδης μετά τη συνάντηση του με τον Μ. Σουλτς.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Ν. Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου για την αεροπειρατεία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, είχε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, σχετικά με την αεροπειρατεία του αεροσκάφους των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Την τηλεφωνική επικοινωνία ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα