Αυστραλία: Ανατροπή στον πυροβολισμό 16χρονου ομογενούς – Δράστης ο 21χρονος αδελφός του

Αυστραλία: Ανατροπή στον πυροβολισμό 16χρονου ομογενούς –  Δράστης ο 21χρονος αδελφός του

Ένας 16χρονος ομογενής δέχθηκε πυροβολισμούς στο σπίτι του στην Αυστραλία. Το πραγματικό σοκ ήρθε λίγες ώρες αργότερα, όταν οι αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης και ανακάλυψαν ότι δράστης είναι ο 21χρονος αδελφός του.

Δραματική τροπή πήρε η υπόθεση του 16χρονου ομογενούς που δέχτηκε πυρά μέσα στο σπίτι του στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τις αρχές, δράστης είναι ο ίδιος του ο αδελφός.

Η εικόνα του 16χρονου αλέξη Γάτη βαριά τραυματισμένου από σφαίρες, προκάλεσε σοκ στην οικογένεια του Ελληνοαυστραλού και στην τοπική κοινωνία της Αδελαΐδας.

Το πραγματικό σοκ ήρθε λίγες ώρες αργότερα, όταν οι αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης.

Ο 21χρονος αδελφός του νεαρού ήταν ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη και προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές, στήνοντας μια φανταστική ιστορία.

Ο 21χρονος είχε μιλήσει στην κάμερα του “7NEWS” μία ώρα μετά τους πυροβολισμούς, υποστηρίζοντας πως δύο με τρεις άντρες πήγαν στην εξώπορτα του σπιτιού, άνοιξαν πυρ και έφυγαν τρέχοντας.

Το βίντεο που ανέβασε ο δράστης λίγες ώρες πριν το περιστατικό, που τον δείχνει να μιλά ακατάληπτα και να πέφτει σε αντιφάσεις, οδήγησαν στο να μπει στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών.

Ο 21χρονος Δημήτρης Γάτης οδηγήθηκε σε αστυνομική κράτηση λίγες ώρες μετά τον πυροβολισμό του αδελφού του. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, αλλά και για εμπόριο ναρκωτικών.

Το περιστατικό συνέβη ενώ οι γονείς τους βρίσκονταν σε διακοπές στην Ελλάδα, μπόρεσαν όμως να έχουν ασύρματη πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού και να δουν την σκηνή του εγκλήματος.

Ο 16χρονος από τα πυρά που δέχτηκε έχασε μέρος της σπλήνας του, ενώ οδηγήθηκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο.

Παράλληλα, παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα που οδήγησαν τον 21χρονο να στρέψει το όπλο στον ίδιο του τον αδελφό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version