Αναβλήθηκε η δίκη της τραγωδίας στο Μαρί

default image

Αναβλήθηκε η δίκη για την τραγωδία στο Μαρί όπου έχασαν τη ζωή τους 13 άτομα. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους και τέως υπουργοί

Αναβλήθηκε για τις 18 Μαΐου η δίκη για την υπόθεση στο Μαρί για τις 18 Μαΐου και βγήκε ένταλμα σύλληψης για τον τέως Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Πέτρο Τσαλικίδη.

Στη δίκη δεν παρουσιάστηκε ο τέως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Πέτρος Τσαλικίδης όπως αναμενόταν και το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του για να έρθει στην Κύπρο και να κατηγορηθεί.

Η δίκη έγινε το πρωί (23/4) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όμως το Δικαστήριο δεν απήγγειλε κατηγορίες στους κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι και υπέγραψαν εγγύηση 150.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο δικηγόρος Χρίστος Τριανταφυλλίδης, που εκπροσωπεί τους συγγενείς του πυροσβέστη της ΕΜΑΚ, Παναγιώτη Θεοφίλου, εξέφρασε ότι αναμένει από κάποιον που υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία από τη θέση του πρώην Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, όσο αδικημένος κι αν αισθάνεται από την κυπριακή πολιτεία, να σταθεί λεβέντικα εντός του Δικαστηρίου και να αγωνισθεί με όλα τα νομικά μέσα που διαθέτει να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λέγοντας ότι δεν αναμένει ανάλογη στάση και από αυτόν αφού, όπως είπε, “κρύβεται πίσω από την ασυλία”.

Διαβάστε περισσότερα στο 24h.com.cy

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα